Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Terina s pomeranči a makovou omáčkou

Zpět
  • Autor: msmullma
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9365 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 125, Sacharidy (g): 237, SAFA (g): 75, Cukry (g): 191, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 937 kJ

Bílkoviny (g): 4.1, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 23.7, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 19.1, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Pomeranče oloupeme a vykrájíme filety a ze zbytku vymačkáme šťávu a svaříme s moučkovým cukrem, svaříme na polovinu. Želatinu namočíme do vody a necháme rozpustit ve svařené šťávě. Až trošku vychladne, pak vmícháme sladkou smetanu a přidáme filety. Naplníme do formiček a odložíme do chladu. Čokoládu necháme rozpustit a vyšleháme se zakysanou smetanou, cukrem arakem a makem. Terinky vyklopíme a polijeme omáčkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři