Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Terina z králíka se sušenými švestkami

Zpět
  • Autor: msmullma
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, ořechový olej, sušený tymián, pepř

Energetická hodnota celkem: 9101 kJ

Bílkoviny (g): 332, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 112, SAFA (g): 14, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 910 kJ

Bílkoviny (g): 33.2, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 11.2, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

250 ml vína smícháme s vínovicí, olejem, 1 bobkovým listem, tymiánem, pepřem a masem a necháme přes noc marinovat. Švestky marinujeme ve zbytku vína. Maso necháme odkapat, svíčkovou odložím bokem. Zbytek masa najemno pomeleme, smícháme s klobásovou směsí a vejcem, osolíme a opepříme. Rozehřejeme troubu na 190 C°. formu vyložíme slaninou, dáme masovou směs, svíčkovou, švestky a zbytek masové směsi. Navrch poklademe zbytek slaniny. Dáme na ni tymián, armagnac a pečeme 1 hodinu při 190 C°.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři