Kategorie receptů
- Autor: Milili
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ředkvičky | 120 |
Vejce celá průměr | 110 |
Bílek | 105 |
Eidam 30% | 100 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 2 |
Dochucovadla:
sůl, hořčice, pažitka nebo jarní cibulka
Energetická hodnota celkem: 2201 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 734 kJ
Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 9.7, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Ředkvičky nastrouháme na jemno, uvařená vejce a tvrdý sýr nastrouháme nahrubo. Přidáme nasekanou jarní cibulku nebo pažitku, bílý jogurt, trochu hořčice a sůl.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.