Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová Dušená kýta po znojemsku, rýže, hlávkový salát

Zpět
  • Autor: Nininka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, drcený kmin, nekalorické sladidlo, ocet

Energetická hodnota celkem: 1544 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso naklepeme, mírě osolíme, opepříme, Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, plátky masa opečeme z obou stran, okmínujeme, zalijeme vodou a dusíme. Během dušení přisypeme na kostičky pokrájenou kyselou okurku. Měkké maso vyjmeme, štávu zahustíme moukou a dobře ji provaříme.Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři