Kategorie receptů
- Autor: Magdallenne
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 206 |
Med | 30 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 30 |
Mouka pohanková | 20 |
Vejce celá průměr | 124 |
Tvaroh odtučněný průměr | 240 |
Energetická hodnota celkem: 2658 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 56,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1329 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.