Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rybí filé se smetanovou kari omáčkou, rýže basmati

Zpět
  • Autor: zuzikvaf
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Kari kořeni, pepř, citronové šťáva, sůl

Energetická hodnota celkem: 1609 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 39, SAFA (g): 9, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Filé okořenime podle chuti a pokapeme citronem. Pak jej opečeme po obou stranách na másle a pak dáme bokem. Do pánve přidáme mouku a korěni a pak zalijeme smetanou. Povaříme a podáváme s rýži basmati a rybou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři