Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

gulas s fazoli a zeleninou

Zpět
  • Autor: amarlis
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

mleta paprika,gulasove koreni,sul

Energetická hodnota celkem: 5640 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 131, SAFA (g): 11, Cukry (g): 32, Vláknina (g): 18, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1410 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

60g cibule orestujeme na 40ml oleje pridame 200g masa z kyty nechame maso zatahnout pridame 1lzici gulasoveho koreni apapriky pridame predem namocene fazole 160g a dusime do mekka .Pred dokoncenim pridame150g zelene papriky a o neco pozdeji 200g rajcat uvarime do mekka nakonec pridamme 5g tm.jisky a osolme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři