Kategorie receptů
- Autor: species
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Vejce celá průměr | 110 |
Krupička dětská | 60 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 2563 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1282 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Žloutek utřeme s tvarohem, přidáme vanilkový cukr a krupici. Z bílku vyšleháme sníh a vmícháme do tvarohu. Poté smažíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.