Kategorie receptů
- Autor: Pegara
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 300 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 800 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Energetická hodnota celkem: 6423 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 241,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1071 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 40.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 10.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.