Sledujte nás:

dušené vepřové srdce

Zpět
  • Autor: manek
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín, majoránka

Energetická hodnota celkem: 2949 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 10, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1475 kJ

Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

podusit

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři