Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Risotto se zeleninou

Zpět
  • Autor: Handula
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 3725 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 130, SAFA (g): 13, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1863 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Rozpálíme olej a přidáme cibulku, po chvilce přidáme rýži a orestujeme. Poté podlijeme vodou, ne moc, jen tak, aby rýže nebyla na suchu (lepší je vývar, ale pro rychlý oběd voda stačí). Mícháme a stále podléváme, dokud není rýže měkká. Poté vypneme a přimícháme máslo a sýr. Dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři