Kategorie receptů
- Autor: milanov50
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 130 |
Vepřová plec | 130 |
Chléb pšeničný bílý průměr | 100 |
Hořčice klasická (Spak) | 20 |
Petržel - nať | 20 |
Cibule | 100 |
Špek | 20 |
Zelí bílé kysané | 700 |
Dochucovadla:
sůl, koření do zelí-kmín, cukr či sladidlo, bujon
Energetická hodnota celkem: 4337 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1446 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Koupené hotové játrové knedlíky ohřejeme bu´d ve vývaru nebo v hotovém kys. zelí, připraveném řídčeji a sladčeji...Příloha chlupaté knedle také koupené.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.