Sledujte nás:

Bavorské játrové knedle se zelím a chlupatým knedlíkem

Zpět
  • Autor: milanov50
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, koření do zelí-kmín, cukr či sladidlo, bujon

Energetická hodnota celkem: 4337 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 84, SAFA (g): 18, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1446 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 6, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Koupené hotové játrové knedlíky ohřejeme bu´d ve vývaru nebo v hotovém kys. zelí, připraveném řídčeji a sladčeji...Příloha chlupaté knedle také koupené.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři