Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rychlá kedlubnová polévka

Zpět
  • Autor: coumba
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř

Energetická hodnota celkem: 970 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 7, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 20

Energetická hodnota na 1 porci: 243 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 5

Postup přípravy

Do vývaru , stačí z bujónu, dáme vařit nahrubo nastrouhanou kedlubnu, povaříme, přidáme vejce a nakonec lžičku olivového oleje. Dochutíme solí, pepřem, popř. polévkovým kořením a ozdobíme nasekanou pažitkou, nebo petrželkou.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři