Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Italská rajčatová omáčka

Zpět
  • Autor: haniczka6
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka, třtinový cukr

Energetická hodnota celkem: 2473 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 4, Cukry (g): 40, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 824 kJ

Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 6.7, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno a spolu s proužky česneku orestujeme na slunečnicovém oleji. Poté přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, natrhanou bazalku, nakrájené rajče a dusíme 5-10 min. Nakonec přidáme trochu třtinového cukru a jednu dvě lžíce olivového oleje. Hotovou omáčkou přelijeme těstoviny a navrch ozdobíme mozzarellou a lístečkem bazalky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři