Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mäsové guľky v rajčinovej omáčke

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 25.00

Ingredience

Dochucovadla:

majoránka, sladká mletá paprika, cukor, soľ, čierne korenie

Energetická hodnota celkem: 8660 kJ

Bílkoviny (g): 134, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 205, SAFA (g): 37, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 346 kJ

Bílkoviny (g): 5.4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Pomleté hovädzie a bravčové mäso, zmiešame s opraženou cibuľkou, pretlačeným cesnakom, mletou paprikou, majoránkou, korením a surovou ryžou. Tvarujeme guľky a hádžeme do vriacej omáčky. necháme na slabom plameni variť cca 45min. Omáčka: 1,5 litra vody + bujón, bobkový list s korením privedieme do varu. Pridáme konzervu lúpaných krájaných rajčín, malý pretlak prípadne trochu hustejšej paradajkovej šťavy. Povaríme, ochutíme cukrom, soľou a zjemníme maslom. Dobrú chuť!

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři