Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Snidanovy celozrnny chleb

Zpět
  • Autor: Qualik
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, ocet, seminka

Energetická hodnota celkem: 6491 kJ

Bílkoviny (g): 55, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 304, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 325 kJ

Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pul lzice suseneho drozdi zasypeme pul lzici cukru a hrnkem a pul vlazne vody. Kdyz se drozdi zaktivuje, pridame pul lzice octa a oleje.Vsypeme 1,5 hrnku spaldove mouky a 1,5 hrnku celozrnne zitne mouky a pul lzice soli. Muzeme pridat seminka. Promichame a nechame 40 minut kynout. Sterkou vyklopime do vymazane chlebickove formy, nechame jeste dokynout a peceme na 185 stupnu, az chleba "zvoni".

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři