Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí prso se zeleninkou

Zpět
  • Autor: Lucie02
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, kořenící polévkovou směs bez zbytečných přísad a shoyu omáčka

Energetická hodnota celkem: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 731 kJ

Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kuřecí prsa pokrájíme na nudličky, vložíme do misky, jemně osolíme, přidáme kořenící polévkovou směs bez glutamátu aj. zbytečností a na závěr zakápneme Shoyu omáčkou. To samé uděláme se zeleninkou. Zeleninu na nudličky buď nakrájíme, já používám hrubé struhadlo. Na pánvi rozpálíme lžičku až dvě oleje. Řepkový je na teplou kuchyni mnohem lepší než olivový. Prudce osmahneme maso, sundáme z pánve a orestujeme zeleninu. Maso vrátíme na pánev k zelenince, lehce prohodíme a odstavíme z plotny. Jako přílohu doporučuji skleněné nudle, rýži, bulgur a další dobrůtky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři