Sledujte nás:

Restovaná játra na lovecký způsob

Zpět
  • Autor: manek
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká paprika

Energetická hodnota celkem: 4455 kJ

Bílkoviny (g): 128, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 19, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1114 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Játra nakrájíme na hranolky, okořeníme paprikou, majoránkou, pepřem, a dobře promícháme. Ve woku rozpálíme sádlo a zpěníme na něm drobně pokrájenou cibuli. Přidáme játra a za stálého míchání vše zprudka restujeme, dokud nejsou játra uvnitř růžová, ale ne krvavá. Jestli jsou játra správně upravená zjistíme tak, že hranolek jater překrojíme. Jsou-li játra hotová, odstavíme wok z plotny, obsah osolíme, promícháme a podáváme na nahřátých talířích s chlebem nebo vařenými brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři