Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

francouzske brambory

Zpět
  • Autor: luciehru
  • Doba přípravy (min.): 70
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sul

Energetická hodnota celkem: 9440 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 88, Sacharidy (g): 254, SAFA (g): 39, Cukry (g): 58, Vláknina (g): 35, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1573 kJ

Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 9.7, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Oloupeme brambory, nakrajime na platky, mraz.zeleninu smichame s nakr.cibuli, okurkou, salamem. Kladema postupne brambory a tuto smes. Zalijeme mlekem s 4 vejci.Pote dame zapect.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři