Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

svíčková na smetaně

Zpět
  • Autor: jana.gregarova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, nové koření, tymián,bobkový list

Energetická hodnota celkem: 9476 kJ

Bílkoviny (g): 118, Tuky (g): 147, Sacharidy (g): 109, SAFA (g): 77, Cukry (g): 67, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1895 kJ

Bílkoviny (g): 23.6, Tuky (g): 29.4, Sacharidy (g): 21.8, SAFA (g): 15.4, Cukry (g): 13.4, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

maso osolíme,opepříme, dáme do tlakového hrnce, zasypeme na kostičky nakrájenou zeleninou, špekem a poklademe plátky másla. Přidáme nové koření, bobkový list, tymián. Necháme přes noc odpočinout. Zalijeme cca 750ml vody a vaříme v tlakovém hrnci asi hodinu. Poté vyjmeme bobkový list, nové koření a maso. Zeleninu rozmixujeme, zjemníme smetanou, maso nakrálíme na plátky a vrátíme zpět do omáčky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři