Kategorie receptů
- Autor: aleachim
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 30 |
hraška na zahuštění | 50 |
šéfkuchař smetanový základ | 190 |
Dýně | 361 |
Brambory (syrové) | 392 |
Dochucovadla:
rozmarýn, česnek, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4787 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1197 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 31.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, dýni také. Orestujeme na ol. oleji, přidáme rozmarýn a po orestování podlijeme vývarem. mezitm dáme do trouby palici česneku, pečeme 45 min na 180°C Vaříme 25 min. Poté rozmiujeme a znovu přivedeme k varu, zahustíme hraškou a smetanovým základem. pak přidáme vyloupaný pečený česnek, dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.