Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

císařský trhanec

Zpět
  • Autor: etrilles
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová kůra,skořice,vanilka

Energetická hodnota celkem: 4765 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 176, SAFA (g): 13, Cukry (g): 94, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2383 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

namočit rozinky,švestky rozvařit se skořicí a troškou vody žloutky šlehat s cukrem,mlékem,přidat mouku s práškem do pečiva,skořici, citronovou kůru, vmíchat tuhý sníh z bílků a rozinky Rozpálit nepřilnavou pánev lehce vymazanou máslem, vlít polovinu hmoty, pomalu péci, otočit, dopéci dozlatova,natrhat vidličkami na kousky, ještě prohodit na pánvi. Na talíři posypat práškovým cukrem, podávat se švestkami. Stejně upéci 2. porci

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 09. 2017 20:58
Vyzkouším.

Naši partneři