Kategorie receptů
- Autor: etrilles
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 150 |
Mrkev | 150 |
Brambory zimní | 180 |
Okurky sterilované průměr | 60 |
Cibule | 40 |
Jogurt bílý polotučný průměr | 100 |
Majonéza Original (Hellmann´s) | 45 |
Hrášek | 45 |
Energetická hodnota celkem: 3007 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 80,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 601 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 7.4, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.