Kategorie receptů
- Autor: KrejcikovaGabriela
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 10 |
Olej olivový | 10 |
Výhonky sójové | 10 |
Výhonky ředkvičky | 20 |
Výhonky vojtěšky (alfa alfa) | 20 |
Cibulka jarní | 30 |
Rajčata | 210 |
Okurka salátová | 100 |
Salát ledový | 20 |
Polníček | 20 |
Salát římský | 30 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, salátové koření, bazalka, bylinkové máslo
Energetická hodnota celkem: 772 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 257 kJ
Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 5.7, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.