Kategorie receptů
- Autor: terezahodycova
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny průměr syrové | 55 |
Zeleninová směs mražená - průměr | 350 |
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 6298 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 95,
Sacharidy (g): 66,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 787 kJ
Bílkoviny (g): 12.4, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Připravíme si hovězí vývar z předních žebírek (kosti, maso, mrkev, petržel, řapíkatý celer, rajče, cibule, česnek) - po rozpečení v troubě (v pekáčku) zalijeme vodou a táhneme (mírně vaříme) cca 6 hodin na mírný plamen. Po schládnutí scedíme, obereme maso a vrátíme jej do vývaru, přidáme čerstvou zeleninu dle chuti (v zimním období mraženou směs), přivedeme k varu a vaříme, než zelenina změkne. Nakonec přidáme nudle a vaříme 2 minuty.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.