Sledujte nás:

Silná hovězí polévka

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 6298 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 95, Sacharidy (g): 66, SAFA (g): 42, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 787 kJ

Bílkoviny (g): 12.4, Tuky (g): 11.9, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Připravíme si hovězí vývar z předních žebírek (kosti, maso, mrkev, petržel, řapíkatý celer, rajče, cibule, česnek) - po rozpečení v troubě (v pekáčku) zalijeme vodou a táhneme (mírně vaříme) cca 6 hodin na mírný plamen. Po schládnutí scedíme, obereme maso a vrátíme jej do vývaru, přidáme čerstvou zeleninu dle chuti (v zimním období mraženou směs), přivedeme k varu a vaříme, než zelenina změkne. Nakonec přidáme nudle a vaříme 2 minuty.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři