Kategorie receptů
- Autor: ircza
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 200 |
Mrkev | 100 |
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 400 |
Energetická hodnota celkem: 17071 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 411,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 44,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2845 kJ
Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 68.5, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.