Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Ovesné lívance s jablky

Zpět
  • Autor: insomnia
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1338 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 4, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 335 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Ovesné vločky rozmixujeme, přidáme jablko nakrájené na drobné kostičky a zbývající suroviny. Na smažení použijeme lívanečník nebo pánev, kterou jsme vytřeli troškou másla nebo olejem a lžící rozetřeme vzniklou směs na asi 3 mm vysoké lívance. Smažíme po obou stranách dozlatova. Z hotových lívanců odsajeme tuk papírovým ubrouskem a podáváme s medem, zakysanou smetanou a ovocem.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři