Kategorie receptů
- Autor: zandal
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lučina 70% | 300 |
Mouka pšeničná celozrnná | 150 |
Droždí | 25 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 5 |
Dochucovadla:
cukr, sůl
Energetická hodnota celkem: 6163 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1027 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 19.2, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
do mísy prosít mouku, cukr, trochu mléka a droždí. Nechat vzejít kvásek. Přadita mléko, Lučinu, vejce trochu soli a kynout 30 minut. Pak opéct na pánvi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.