Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květáková roláda

Zpět
  • Autor: kuhnj
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 12.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, oregano

Energetická hodnota celkem: 4271 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 29, Cukry (g): 34, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 356 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 4.6, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Květák rozebereme na růžičky a povaříme asi 5 minut ve slané vodě, scedíme, necháme dobře vykapat. Potom květák rozmačkáme, smícháme s vejci a asi s 70 g nastrouhaného sýra. Těsto rozprostřeme na plech s pečícím papírem a dáme do trouby rozehřáté na 220C. Pečeme do zrůžovění. Vyndáme plech z trouby, papír s roládou sundáme z plechu a necháme zchladnout. Potom potřeme rajským protlakem, poklademe plátkovým sýrem, šunkou a proužky červené papriky. Stočíme roládu, posypeme oreganem a nastrouhaným sýrem. Dáme opět do trouby zapéct.

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 02. 2016 11:15
O víkendu jsem chtěla dělat květák jako mozeček, tak teď už vím, že to dopadne jinak :-)
09. 02. 2016 10:56
Tý jo, tak ta vypadá báječně. Jen co nám vyroste květák......
19. 11. 2015 20:05
vypadá to dost jedle,vyzkouším :)
19. 11. 2015 10:55
Vypadá to velmi mňamózně
19. 11. 2015 08:10
Teda ted ctu recept a uz se mi sbíhají sliny. O víkendu vyzkousím:-))
19. 11. 2015 07:43
To fakt vypadá dobře, vyzkouším.

Naši partneři