Kategorie receptů
- Autor: blanka33
- Doba přípravy (min.): 15
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 200 |
Zeleninová směs Mexická (Bonduelle) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 1700 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
200g vepřových jater odblaníme nakrájíme na proužky okořeníme grilovacím kořením orestujeme na lžíčce oleje hotové podáváme s ohřátou zeleninvou směsí Mexickou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.