Sledujte nás:

restovaná játra

Zpět
  • Autor: blanka33
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová200
Zeleninová směs Mexická (Bonduelle)200

Energetická hodnota celkem: 1700 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 4, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 850 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 2, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Postup přípravy

200g vepřových jater odblaníme nakrájíme na proužky okořeníme grilovacím kořením orestujeme na lžíčce oleje hotové podáváme s ohřátou zeleninvou směsí Mexickou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři