Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra restovaná na cibulce s červeným vínem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, bylinková sůl, grilovací bylinky, piri-piri, 40 ml sojová omáčka Tamari

Energetická hodnota celkem: 4649 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 11, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 664 kJ

Bílkoviny (g): 18.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 12.6, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři