Sledujte nás:

Játra kuřecí na bazalce s teplou zeleninou, brambory 20/40

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 1696 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Kuřecí játra opláchneme, vložíme do misky a hojně zasypeme sušenou nebo čerstvě posekanou bazalkou, přidáme lžičku oleje a promícháme. Necháme odstát alespoň 30 min. v ledničce. Na rozehřátou pánev vložíme bazalková játra a opékáme. Pokud je potřeba, podléváme průběžně vodou nebo vývarem. Před koncem restování dochutíme solí nebo i pepřem a pro zvýraznění aroma vmícháme ještě čerstvé lístky bazalky. Podáváme s teplou zeleninou a bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři