Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňák s červenou řepou

Zpět
  • Autor: amabile
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 892 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Na lžíci oleje orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme slitého tuňáka ve vlastní šťávě (pokud potřebujeme navýšit tuky, tak zvolíme tuňáka v oleji), chvíli restujeme, osolíme, opepříme, přidáme vařenou červenou řepu (nastrouhanou na hrubém struhadle), prohřejeme a podáváme samotné, s pečivem či s dexi plátkem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři