Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cizrnová kaše a žabí stehýnko :-)

Zpět
  • Autor: sona1959
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná250

Energetická hodnota celkem: 1350 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Jako recesi zkouším poslat obrázek žabích stehýnek s humusem (kaší z cizrny). Jedla jsem kdysi u nás v restauraci na Francouzském večeru. Mimo jiných kolegů vařil i můj syn. A bylo to vynikající! Humus: vařenou či sterilovanou cizrnu rozmixovat s olejem, dochutit česnekem, solí, pepřem, popř. ostrou paprikou, zdobit petrželkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři