Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Restovaná červená čočka se zeleninou a kuřecím masem

Zpět
  • Autor: sevka
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 10408 kJ

Bílkoviny (g): 187, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 320, SAFA (g): 19, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 97, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1487 kJ

Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 45.7, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 13.9, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

rajčata 210g paprika 400g pórek 200g mrkev 230g kuřecí čtvrtě po uvaření 270g červená čočka 500g Dát si vařit kuřecí maso, pak vykostit. Červenou čočku namočit na 15 min, pak ji orestovat na oleji. Pokrájet veškerou zeleninu a orestovat ji na másle, osolit, opepřit a chviličku podusit pod pokličkou. Veškeré ingredience smíchat a popřípadě dochutit.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři