Kategorie receptů
- Autor: IrenaM
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Petržel - nať | 5 |
Kečup | 15 |
Česnek | 6 |
Cibule | 30 |
Olej olivový | 5 |
Čočka červená (v suchém stavu) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 749 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Čočku dám vařit, ochutím solí, pepřem, 1 kulička nového koření, 1 bobkový list. Za 10 minut by měla být uvařená. Scedím přes cedník, dám pryč koření. Orestuji nakrájenou cibulku, česnek, přidám trošku kari, kečup/ v původním receptu je rajčatový protlak ale momentálně jsem neměla/, přidám čočku, dochutím, nakonec nat z petrželky a je hotovo :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.