Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

MASO NA KAPUSTĚ (vepřové nebo kuřecí)

Zpět
  • Autor: ffloa
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín, paprika pro barvu (nemusí být)

Energetická hodnota celkem: 5190 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 108, SAFA (g): 16, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1730 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Buď dělám vše v jednom hrnci, anebo kapustu zvlášt a maso zvlášť. Při druhé variantě pak masem se šťávičku zaliju kapustu. Na cibulce orestuji masíčko, trohu vody, okořením, dusím. V případě "vše v jednom hrnci" přidám kapustu, vodu, zahustím... Jinak dělám kapustu zvlášt, kdy ji podusím, okořeněnou, zahustím. Podávám s bramborem. Dělám opět na dva způsoby, buď s česnekem nebo bez.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři