Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí kýta na víně, těstoviny

Zpět
  • Autor: Leela
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

EH 1800 kJ, B 27g, T 13g, S 50g

Ingredience

Dochucovadla:

Bobkový list, hřebíček, nové koření, špetka tymiánu a rozmarýnu, sůl, černý pepř.

Energetická hodnota celkem: 1477 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Maso osolíme, opepříme a opečeme v pekáči ze všech stran. Přidáme zeleninu, koření, rajský protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko a necháme ji prohřá. Podáváme s těstovinami. Čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři