Kategorie receptů
- Autor: oborilha
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeské máslo nedělní 77% | 40 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 400 |
Smetana ke šlehání 31% | 100 |
Petržel - kořen | 40 |
Celer bulva | 80 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 190 |
Králičí průměr (syrové) | 400 |
Slanina anglická | 20 |
Dochucovadla:
Nové koření, pepř, bobkový list,sůl,ocet
Energetická hodnota celkem: 5419 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1084 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 6.2, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.