Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové maso zapečené po italsku

Zpět
  • Autor: aleachim
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3403 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 74, SAFA (g): 7, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1134 kJ

Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 24.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři