Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové plátky s bylinkovou omáčkou, těstoviny

Zpět
  • Autor: Leela
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

1 porce EH 1780kJ, B 24g, T 15g, S 48 g

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, bílý pepř, citronová šťáva 60 kJ,,svazek bazalky 40 kJ

Energetická hodnota celkem: 5060 kJ

Bílkoviny (g): 78, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 86, SAFA (g): 22, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1265 kJ

Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Omyté a osušené plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a plátky masa na něm opečeme, asi dvě minuty z každé strany. Hotové maso vyjmeme a udržujeme v teple. Kedlubny rozkrájíme na kousky a spolu s jemně nakrájeným česnekem je osmahneme na výpeku z masa, mírně opepříme bílým pepřem, osolíme a podusíme. Rozdušené kedlubny rozmixujeme, dochutíme citronovou šťávou a jemně sekanou bazalkou. Podáváme s těstovinami uvařeným na skus.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři