Kategorie receptů
- Autor: Michael Rejmon
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr (syrové) | 995 |
Víno červené | 100 |
Olej olivový | 50 |
Česnek | 25 |
Citronová šťáva | 20 |
Energetická hodnota celkem: 7019 kJ
Bílkoviny (g): 221,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ
Bílkoviny (g): 20.1, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 2.4, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.