Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená vepřová kýta se špenátem a nivou

Zpět
  • Autor: Admifa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sul, pepř

Energetická hodnota celkem: 3530 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 15, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1765 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 29.5, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky, poklepeme, posolíme a popepříme. Na lžici sádla opečeme z obou stran. Přendáme do pekáčku, vkterém budeme zapékat. Špenát podusíme a osolíme. Navrstvíme ho na maso. Zasypeme nastrouhanou nivou a zalijeme smetanou. Zapékame při 200© dokud se niva nerozpustí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři