Sledujte nás:

Játra po mlynářsku s brambory a červenou řepou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

mletá paprika, drcený kmín, mletý pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 1488 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 40, SAFA (g): 3, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Očištěná a odblaněná játra nakrájíme na hranolky. Na oleji orestujeme najemno pokrájenou cibuli, přidáme játra, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, okmínujeme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Měkká játra poprášíme 5 g hladké mouky, mírně podlijeme vodou a za občasného promíchání necháme provařit. Hotový pokrm osolíme a zjemníme smetanou / mlékem. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší (vyšlehanou z uvařených rozmačkaných brambor a nízkotučného mléka) a červenou řepu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři