Kategorie receptů
- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 130 |
Mandle (nesolené) | 20 |
Banány sušené | 30 |
Rozinky | 30 |
Brusinky sušené | 30 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 |
Med | 25 |
Jihočeské AB 78% | 3 |
Energetická hodnota celkem: 4217 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 86,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2109 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 2, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.