Kategorie receptů
- Autor: Simmonska
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Majonéza Mikado | 50 |
Mrkev | 80 |
Celer bulva | 200 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 90 |
Cibule | 50 |
Zelí bílé hlávkové | 700 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 4 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, ocet, citronová šťáva, cukr
Energetická hodnota celkem: 3070 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 44,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Nakrouháme si zelí s celerem a mrkví, osolíme, opepříme, přidáme ocet, citronovou šťávu, cukr, majonézu a jogurt. Vše promícháme, necháme pár hodin rozležet a můžeme konzumovat.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.