Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Chrumkava cizrna/cicer

Zpět
  • Autor: ZuzaZuzaZuza
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná400

Dochucovadla:

podla chuti, fantazii sa medze nekladu. Ja som tentokrat okorenila bazalkou, indickym korenim, provensalskym a osolila.

Energetická hodnota celkem: 2160 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 76, SAFA (g): 2, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1080 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 1, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Taka zdravsia slana pochutka, ked vas chyti mlsna a mate chut na chipsy, alebo oriesky, ale nechcete jest viac tuku. Vopred uvarenu cizrnu nechame odkvapkat, ochutim roznymi koreninami, bylinkami, okorenime, osolime. Pokvapkame olivovym olejom a dobre premiesame. Rozlozime rovnomerne na plech a pecieme v predhriatej trube na 200 stupnov 30 minut. Aspon raz premiesat. A ak sa vam zdaju malo chrumkave, nechajte ich este maximalne 5 minut.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři