Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vepřová játra na pivu

Zpět
  • Autor: babkajana
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,petrželka

Energetická hodnota celkem: 4130 kJ

Bílkoviny (g): 90, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 10, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Játra nakrájíme na nudličky,poprášíme moukou,opečeme na oleji.Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli,nakrájenou papriku a jarní cibulku.Zalijeme pivem,osolíme,opepříme a dusíme pod pokličkou..Před podáním posypeme petrželkou.Příloha - pečené brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři